Halloween kostumer fra de bedste Halloween film 2021

Vi vil diskutere vores top tre mest populære kostumer, som netop er blevet frigivet. De forventes at være tilgængelige i september/oktober. Ghost, Dracula, eller Phantom er de tre bedste valg for oktober. Disse er de tre bedste kostumer fra “Wreck-It Ralph”. De fleste mennesker ved ikke meget om disse tegn, eller hvad de gjorde. Læs videre for at finde ud af mere om disse film.

Først begynder vi med Ghost. Dette kostume er nok det bedste, der blev udgivet i september / oktober. Det er farvestrålende og afgiver et uhyggeligt udseende. Dette kostume er en buksedragt med et spøgelsesagtigt hoved og blodplettet tøj eller frække kostumer. Dette kostume vil omfatte en lang maske med slips.

Dernæst vil vi diskutere vores anden favorit Halloween kostume i filmen “Wreck it Ralph”. Dette kostume, som er baseret på selve filmen, er Trick-or-Treating Man. Kostumet er sjovt og sjovt at bære ifølge de fleste korrekturlæsere. Dette kostume indeholder en blå buksedragt, og en baseball hat med vinger på bagsiden.

Vores diskussion vil blive afsluttet med vores tredje favorit kostume: græskar kostume i filmen “idious”. Dette græskar kostume kan være en af de mest skræmmende Halloween kostumer. Kostumet kommer i et enkelt stykke, som omfatter et græskar maske samt en kost håndtag. Det ser meget falsk ud og skal bæres i fuld længde.

Tim Burton designet alle tre af de øverste Halloween kostumer i år samt sidste skoledag kostumer. Han er kendt for sine skrækindjagende filmserier. Hver eneste af disse film er mindeværdig for sine fantastiske specialeffekter. Tim Burton er kendt for sin evne til at skabe denne effekt, og alle ved det. Disse Halloween kostumer ser bedre ud end noget, du kan købe i en butik. Du kan også bruge ideerne fra ovenstående kostumer.

Vi håber du finder den rigtige Halloween kostume med denne artikel. Vi anbefaler denne hjemmeside, hvis du er på udkig efter store Halloween kostume ideer, eller hvis dit barn er på udkig efter en stor kostume til at bære til festen. Det drives af en forælder og har også en ugentlig kolonne, der diskuterer forældreproblemer. Disse artikler vil ikke kun give dig stor udsmykning ideer, men også tilbyde gode tips til trick-or-behandling og store Halloween kostumer.