Gældssanering

Hvad er gældssanering?
Gældssanering er en proces til at løse din gæld med kreditorerne. Med gældssanering, tredjemand eller du selv forhandle med dine kreditorer til at komme med en reduceret gæld, at du accepterer at betale. Reduktionen er normalt mellem 30-60% af det samlede oprindelige gæld.
Attributter af gældssanering:
Gæld bilæggelse programmer giver dig en masse muligheder for at rydde din gæld. Det reducerer din vigtigste gæld beløb, fjerner din sene gebyrer, sænker din APR og giver dig fleksibilitet til at tilbagebetale din gæld inden for din valgte tidsperiode.
Vigtigste gæld beløb: de fleste gæld afvikling firmaer forhandle med dine kreditorer og reducere de vigtigste gæld beløb, du skylder. For eksempel, i højst sager er 40-60% af den oprindelige gæld reduceret.
Sen gebyr afgifter: nogle gæld afvikling virksomheder frafalde off din hele sen gebyr afgifter. Det er nogle gange set, at sent salær afgifter club til at danne en stor del af din gæld beløb. Således afskaffelse af sene gebyrer kan gemme hundrede dollars.
APR: Nogle gæld afvikling programmer er gjort for at reducere de høje APR for en bestemt konto. For eksempel, kan nogle gæld afvikling selskab meddele at APR er blevet reduceret til 8% af forslag accepteret efter 10 September 2004 og reduceret til 0% for alle forslag accepteret før 10. September 2004.
Månedlige afdrag: gæld afvikling programmer er også fast besluttet på det beløb, du betaler på månedlige rater. I denne proces skal du betale en enkelt månedligt beløb til en gæld afvikling virksomhed for at løse din gæld. Jo mere kan du betale det mindre tidsrum du tage for at afvikle din gæld. Din månedlige rate fastsættes af firmaet gæld afvikling baseret på din nuværende finansielle status.
Årlige tidsramme: gældssanering er også chalked på grundlag af længere tidsperioder. I sådanne tilfælde har du bestemmelse forlænge din tid periode fra 2 år til 4 år eller nogle gange endnu længere. Dette er nyttigt for folk, der ikke har råd til at betale på én gang.
Hvor lang tid tager en gæld bilæggelse proces?
En normal kreditkort gæld afvikling sag kan tage 3-9 måneder. Hvis nogen ønskede at fremskynde forløbet kunne det forkortes til 1-3 måneder. En person, der ønsker at strække tingene kunne finde tid udvidet til 12-18 måneder. Nogle særlige Statsgældsforvaltningen og gæld reduktion virksomheder kan endda forlænge proces til 4 år eller mere.
Hvor meget disse virksomheder normalt oplade?
De fleste gæld afvikling virksomheder er åbne om deres gebyrstruktur men du rådes til at tjekke ud, hvis der er skjulte gebyrer involveret i udligningsprocessen. På en gennemsnitlig afgift af gæld reduktion virksomheder vifte fra 8% – 15% af den samlede udestående gæld.
Fordelene ved gældssanering:
Gældssanering er en af de hurtigste og bedste måder at forbedre din kredit rapport.
Undgå at blive chikaneret af misbrug kreditorerne.
Mange inkassobureauer vil afvikle en gæld mellem 40% – 60% af den oprindelige gæld. I denne proces kan du spare tusindvis af kroner. Du vil kun nødt til at gøre en enkelt betaling hver måned.
Med gældssanering gemmes din tid og din gæld vil blive afskaffet inden for 2 til 4 år. Det er også mindre sandsynligt, at du skal kæmpe kreditor senere at faktisk slette negative notering.
Ulemper ved gældssanering:
Dit kreditkort vil blive påvirket i en negativ måde. Dette vil blive afspejlet på din kredit rapport for de næste 7-10 år. Men trods dette, forbrugerne stadig vælge gældssanering og undgå konkurs.
Der er en sandsynlighed for, at kreditorerne vil fortsætte med at chikanere dig gennem hele forløbet af forhandlingerne og kan endda sagsøge dig eller pynt din løn. Imidlertid kun én kreditgiver kan pynt du ad gangen, og i nogle stater, du kan ikke være garneret overhovedet. ¢ Nogle gæld afvikling virksomheder vil kun acceptere du, hvis du har $10.000 eller mere i kredit.
7 advokat tips for gældssanering:
Være ærlig men repræsenterer din økonomiske situation er ugunstig.
Hvis overvejer konkurs, siger så. Men ikke medføre nogen anden gæld efter at sige.
Aldrig afsløre hvor du arbejde eller bank.
Ikke hyre en advokat, hvis du ikke er sikker på at du er i god stående i forhold til din kreditor.
Hvis du bliver kontaktet mere end én kreditor til den samme gæld, Sørg for at din konto er solgt til en anden kreditor. Dette indikerer, at du har undgået den første kreditor rigtig godt.
Hvis kreditor er indforstået med at nøjes med fuld så sørg for at din kontostatus også viser “opfyldt fuldt ud”.
Der er høje chancerne for, at du kan have indkomstskat på gælden skyldte efter forliget. Kreditor kan sende dig en 1099-C i slutningen af regnskabsåret. Du er så forpligtet til at indberette det beløb, der er anført i 1099-C som en indtægt.