Er det tid til at skifte vinduer?

Du opdager det sikkert først for alvor her i disse blæsende, kolde vinterdage. Det trækker fra dine vinduer, og du går og småfryser konstant i dit eget hjem. En sweater og varme sutsko kan måske gøre det for nu, men i virkeligheden er det bare symptombehandling på et ellers ret stort problem i dit hjem. Er dine vinduer også ved at være gamle og nedslidte, er det på høje tid at udskifte dem. Du vil ikke blot kunne spare penge på dit varmeforbrug, men også få mulighed for at holde varmen hele vinteren igennem. Og her i Danmark kan vinteren vare helt til påske – det har vi alle set før. Så hvorfor vente længere? Tag det første spadestik med kviklånet.

 

Gode råd forud for dit køb

Det er dyrt at udskifte vinduer, og derfor er det vigtigt, at du på forhånd gør dig nogle overvejelser om dit fremtidige køb. Du skal ikke blot tage stilling til funktion men i den grad også design, og hvordan bestemte vinduer vil passe ind i lige præcis dit vinduesparti.

  • Du kan få vinduer i både træ eller træ/alu, alt efter dit behov. Træ har et mere gammeldags, klassisk look, men er sværere at vedligeholde. Med en kombination af træ/alu får du et slidstærkt vindue, der er lettere at vedligeholde og mere modtageligt for snavs og smuds udefra.
  • Når du skal vælge et vindue, er det en god idé at overveje hvilken vej vinduerne skal åbne (indadgående eller udadgående). Det kan virke meget lavpraktisk, men det kan gøre din hverdag så meget nemmere, hvis du bruger tid og energi på at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig.
  • Vælg mellem mange forskellige farver, og tilpas det din udvendige stil.
  • Du kan vælge mellem klart glas eller ornament glas (mønstret). Hvis du ofte oplever problemer med kondensvand på de indvendige overflader, kan du investere i såkaldte anti-kondensglas.

 

Lån 20000 hurtigt og undgå at gå på kompromis med dine drømmevinduer.

 

Husk en god tyverisikring

Når du alligevel er i gang med at kigge efter nye vinduer, er det en god idé at undersøge dine muligheder inden for tyverisikring. Mange vinduer fås i dag med tyverisikring inkluderet i prisen, så vær opmærksom på dette, når du skal ud og kigge på vinduer. Det er altid en god investering, der sikrer dig en god og rolig nattesøvn i fremtiden.